top of page

CROWN EVENT 2020

Over dit event:
Op donderdag 30 april 2020 organiseert Crown Events wederom een groots en hoogwaardig muziekevenement. Het event is onderdeel van de lokale feestweek, welke wordt gehouden in de feesttent op de sportvelden aan de Sluisweg in Hardinxveld Giessendam. Tijdens het avondvullende festival zijn er optredens van Damscus, Worship Central (GB), DJ Roberto Rosso en Mind Connected.

 

Worship Central is een geweldig worship collectief en een grote naam in de christelijke aanbiddingsbeweging. De band uit Engeland is opgericht door de bekende artiest Tim Hughes en onder meer bekend van songs al: ‘Here I Am to Worship”, “Happy Day” en “Beautiful One”. In Nederland stonden zo ondermeer op Opwekking en Strandheem Festival. Het wordt een concert vol van Lofprijs en Aanbidding waarbij er uitgedragen wordt dat Jezus Christus alle lokale communities en kerken met elkaar verbind.

 

Damascus een inmiddels niet weg te denken collectief van drie rappers en een zangeres die een bijzonder breed publiek aanspreken. Heerlijk feelgood muziek gevarieerd met gevatte teksten , meeslepende songs en in staat tot het maken van een feestje! Hun eigen uitleg geeft het zo mooi weer: “Onderweg naar Damascus om daar gelovigen op te pakken werd Paulus door God zelf stilgezet. Drie dagen was hij blind en bepaalde hij, opgevangen in het huis van Ananias, een nieuwe koers. Dat is het doel van onze muziek: stil zetten, tot nadenken stemmen en een nieuwe koers bepalen. Wij verkondigen ‘nieuwe ronde, nieuwe kansen’ voor hen die het steeds weer verknallen”.

DJ Roberto Rosso zal dit jaar de afterparty verzorgen. Voor wie hem nog niet kent: Zet je schrap, de voetjes kunnen van de vloer! De afgelopen jaren trad hij al op het BEAM Festival, Like Jesus en Opwekking. Zijn tracks worden gekenmerkt door stevige beats, een geheel eigen sound, vernieuwend en met een radicale boodschap.

Mind Connected
Een muziekfestival is niet compleet zonder de geweldige dansers van Mind Connected. Ze hebben een regelrechte missie: Dansen voor de Heer, Zijn wonderbaarlijke Naam groot maken door dans, beleving en beweging.

Locatie:
Het muziekspektakel vindt plaats in een grote feesttent waar 1700 bezoekers een onvergetelijke avond zullen beleven. Het adres is Sluisweg 131a te Hardinxveld Giessendam en bevindt zich op loopafstand van het trein en busstation.

Tickets:
Ticketverkoop online via Events4Christ: www.eventsforchrist.nl
Early Bird tickets: € 22,50*
Normale Tickets: € 25,-*
Aan de deur: € 30,-
* Er wordt een kleine servicefee in rekening gebracht voor de ticketafhandeling

 

Alle feiten op een rijtje:

 • Evenementen terrein geopend vanaf 19:00 u

 • Aanvang muziekspektakel: 19:30 u

 • Einde: ca. 23:00 u

 • Er zijn diverse parkeerplaatsen rondom het terrein, gelieve niet te parkeren voor de

        woonhuizen en aanwijzingen opvolgen van de organisatie

 • Hardinxveld Giessendam beschikt over een treinstation. Zie hiervoor www.ns.nl

 • De bar is open zolang het evenemententerrein open is. Afrekenen gebeurt op basis van een

        centrale muntverkoop. Pinnen en contante betaling. Alcohol alleen in beperkte mate en vanaf 18 jaar.

 • Gekochte kaarten worden niet gerefund

 • Tickets zijn online verkrijgbaar, er wordt een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht

 • Garderobe is verplicht (bewaakt en gratis)

 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen

 • Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor mensen die niet of niet lang kunnen staan. Maak dit vooraf kenbaar na het aanschaffen van de tickets door een email te sturen aan info@crownevent.nl

Het Crown Event is een organisatie van Crown Events en De Donk Ministries

bottom of page