top of page

CROWN EVENT 2023

25 APRIL 2023.png

Worship The King of kings: 

Op woensdag 24 april 2024 organiseert Crown Events wederom het grootse en hoogwaardige muziekspektakel ‘Crown Event’. Het event is onderdeel van de lokale feestweek, welke wordt gehouden in de feesttent op de sportvelden aan de Sluisweg in Hardinxveld Giessendam. Tijdens het avondvullende festival zijn er optredens van diverse grote namen uit de christelijke muziekwereld. De enorme maar sfeervolle tent vormt de ambiance voor een event met zeer uiteenlopende bands en stijlen. Van worship, meezingers, pop/rock, black gospel tot aan dance. Voor ieder wat wils en altijd over de hele breedte toegankelijk voor iedereen.

Line-Up:  (artiesten treden non-stop op in de volgorde zoals hieronder aangehouden)

Mozaiek Worship met Kees Kraayenoord

Als sinds de eerste editie van het Crown Event neemt Mozaiek Worship onder leiding van Kees Kraayenoord een belangrijke plaats in op het event. Ze zijn inmiddels zo verweven met het Crown Event dat er een mooie vriendschap is ontstaan. Mozaiek Worship, een groep enthousiaste zangers, muzikanten en creatievelingen. Mozaiek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Zij dromen en geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Met passie willen zij Zijn kerk dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen.

Good Weather Forecast

Good Weather Forecast vond hun thuis op podia over de hele wereld. De drie broers; Flo (zang), Jonny (gitaar) en Dave (drums) Stielper richtten samen met gitarist Titos Hailom 10 jaar geleden een band op en speelde aanvankelijk een eigenzinnige muziek tussen pop en punk. Een tijdje later voegde de huidige toetsenist Timo Kästner zich bij hen. Het is vanaf het begin al duidelijk: na slechts een paar maanden in de oefenruimte winnen de jongens de wedstrijd "Rock Without Limits", en toeren ze door het hele zuiden, en later gaan ze door heel Duitsland en Europa. Tot op heden gaf Good Weather Forecast honderden optredens in 15 landen en op drie continenten. In het verleden stonden ze al meerdere keren op nederlandse bodem o.a. op het BEAM festival.

Elvis E

Op vierjarige leeftijd startte Elvis E zijn muzikale loopbaan. Hij begon als drummer, pianist en zanger in de kerk en werd op latereleeftijd producer voor diverse gerenommeerde gospelartiesten. In 2004 verhuisde Elvis E naar Nederland om hier kerken te dienen. In Nederland bleef Elvis E muziek maken en startte hij zijn productiebedrijf Edias production. Als producer én als artiest werkte Elvis E hier al samen met gevestigde zangers, zoals Dwight Dissels, Ruth Jacott en Berget Lewis. Elvis E is in de gospel wereld een bekende naam. Niet alleen in Nederland en Afrika, ook in bijvoorbeeld Amerika, Canada en Spanje. Elvis E vult zijn agenda tegenwoordig met mooie opdrachten als zanger, music director, arrangeur of producer. Elvis E bracht drie albums uit en hij werkt continu aan nieuwe songs. Met zijn muziek wil Elvis E mensen verbinden en harten weer compleet maken. Met zijn krachtige muziek, positieve levenshouding en brede glimlach slaagt hij daar goed in.

ZA-EL Gospel Choir (samen met Elvis E)

Is een professioneel black gospelkoor van artiest Elvis E. De groep bestaat uit een variërend gezelschap professionele zangers met waanzinnige stemmen en stralende performance. ZA-EL Gospel Choir weethaar muziek over te brengen op een unieke manier. Begin 2022 startte de reis van ZA-EL Gospel Choir. Elvis E mocht als music director van het EO-programma Amazing Grace een koor samenstellen. Hij selecteerde de beste vocals uit zijn netwerk die in vijf afleveringen ruim dertig gospel-en popsongs mochten zingen.

 

Na dit succes bedacht Elvis E een naam voor het ambitieuze koor. Hij werd wakker met de naam ‘Zaël’ in zijn hoofd. In het Hebreeuws betekent Zaël ‘geschenk van God’. Via hun stemmen en performance deelt ZA-EL Gospel Choir het cadeau van God uit: pure liefde.

Sindsdien deelde de groep haar krachtige muziek op hoogstaande podia. Denk aan tv-programma’s als ‘Concert for Change’ (NPO), ‘Kerstduetten’ (NPO), The Talent Scout (SBS) en Ranking the Talent (SBS) waarbij ZA-EL Gospel Choir aflevering 2 won in de categorie Zang. Ook werd het koor onder andere ingezet voor een aantal tours van Hour of Power, een reeks Gospel celebrations, de heropening van Paleis Het Loo, het 5 mei-concert op de Amstel en de show Nightvision van Nicky Romero in AFAS Live.

Roberto Rosso

Roberto Rosso is fulltime missionair als artiest en spreker voor Gods Koninkrijk. Hij is geboren op 28 maart 1996 in Harderwijk. Vanaf zijn 14e staat hij achter de draaitafel en op zijn 17e is hij tot geloof gekomen. In de jaren daarna begon hij zijn muzikale ambities te combineren met zijn passie voor Jezus. Vandaag de dag is Roberto Rosso een echte worship leader met zijn dancemuziek. Roberto Rosso heeft een groot hart voor jongeren. De visie van Roberto Rosso en zijn bediening valt onder te verdelen in drie kernwoorden; Aanbidding, evangelisatie en discipelschap.

DJ Retain

Retain is een Sliedrechtse danceproducer en DJ. Hij scoorde al hits met remixes als ‘Ever Be’, ‘No Longer Slaves’ en ‘Break Every Chain’ en hij brengt op frequente basis nieuwe worship remixes en andere tracks uit. Zijn muziek wordt wereldwijd beluisterd en ook op verschillende grote podia zorgt het voor een geslaagd feest. Met zijn kenmerkende sound die vele omschrijven als vrolijk en energiek weet hij het stigma te doorbreken dat christelijke muziek saai zou zijn.

Mind Connected

Mind Connected heeft een heel divers publiek. Ze zijn te zien op grotere evenementen zoals Opwekking, maar ook gaan ze graag naar lokale kerken om hier bij te dragen aan bijvoorbeeld een jeugddienst. Op het podium zijn ze vaak te zien in combinatie met verschillende artiesten en bands uit de gospel wereld, maar maken ook eigen theatershows en werken graag mee aan producties van andere partijen. Het belangrijkste voor de groep is dat ze optreden met het doel om God groot te maken door middel van dans.

Grote dank en waardering aan onze sponsoren om dit event mogelijk te maken!

Wilt u dit jaar ons evenement sponsoren? Bekijk snel onze mogelijkheden en laat het ons weten!

Evenement informatie:

Locatie:
Het muziekspektakel vindt plaats in een grote feesttent waar 1500 bezoekers een onvergetelijke avond zullen beleven. Het adres is Sluisweg 131a te Hardinxveld Giessendam en bevindt zich op loopafstand van het trein en busstation.

Tickets:
Ticketverkoop online via onze ticketshop

Normale Tickets: € 27,50,-

Jeugdtickets: € 14,50
Aan de deur: € 32,50

 

 

Bezoekersinformatie:

 • Evenementen terrein geopend vanaf 19:00 u

 • Aanvang muziekspektakel: 19:30 u

 • Einde: ca. 23:15 u

 • Alleen toegang op vertoon van een geldig ticket. Er zijn tickets aan de kassa te koop zolang het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt. Houd je tickets gereed voor de toegangspoortjes om een snelle doorloop te kunnen realiseren. Wanneer je je tickets vanaf je scherm van je smartphone laat scannen zorg er dan voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat

 • Er zijn diverse parkeerplaatsen rondom het terrein, gelieve niet te parkeren voor de

        woonhuizen en aanwijzingen opvolgen van de organisatie

 • Hardinxveld Giessendam beschikt over een treinstation. Zie hiervoor www.ns.nl

 • De bar is open zolang het evenemententerrein open is. Afrekenen gebeurt op basis van een

        centrale muntverkoop. Pinnen en contante betaling. Alcohol alleen in beperkte mate en vanaf 18 jaar

 • Gekochte kaarten worden niet gerefund

 • Tickets zijn online verkrijgbaar, er wordt een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht

 • Garderobe is verplicht (bewaakt en gratis)

 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen

 • Ongebruikte consumptiemunten kunnen aan het einde van het event weer worden ingewisseld tegen contant geld

 • Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor mensen die niet of niet lang kunnen staan. Maak dit vooraf kenbaar na het aanschaffen van de tickets door een email te sturen aan info@crownevent.nl

 • Er worden foto en filmopnamen gemaakt van het evenement. Zodra je een ticket koop ga je ermee akkoord dat wij zowel online als offline deze gebruiken voor promotiedoeleinden

 • Het maken van professionele film, beeld en geluidopnamen is niet toegestaan

Het Crown Event is een organisatie van Crown Events, het 4Span en De Donk Ministries

Media en Promo's:

bottom of page