top of page

CROWN EVENT 2023

25 APRIL 2023.png

LINE UP:​

 • InSalvation
  Een band die bijna geen introductie meer nodig heeft, met hart voor aanbidding en gerechtigheid, die ernaar verlangt om samen God te aanbidden, feest te vieren en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld weer in te gaan. De band is opgericht in 2006 vanuit een groep jonge muzikanten met een hart voor Jezus en voor muziek. De band heeft in de jaren die volgde op veel kenmerkende plekken zoals Opwekking, het Xnoizz Flevo Festival en de wervelweekenden van de EO gespeeld

   

 • Eline
  Nadat haar lied ‘Jezus Overwinnaar’ miljoenen keren werd gestreamd, ze haar eerste EP met vijf nummers uitbracht en drie liederen ook door Opwekking werden overgenomen, is Eline niet meer weg te denken uit de Christelijke muziekindustrie. Voor haar voelt zingen als twee keer bidden. Een manier om de waarheid van haar hoofd naar haar hart te laten zakken. De liederen die ze schrijft zijn een reflectie van de momenten die ze in haar leven meemaakt. 

   

 • Mozaiek Worship
  Mozaïek Worship onder leiding van Kees Kraayenoord is een groep enthousiaste zangers, muzikanten en creatievelingen. Mozaïek Worship is ontstaan vanuit Mozaiek0318, een kerk in Veenendaal. Zij geloven dat de lokale kerk de hoop van de wereld is. Hun passie is Zijn kerk te dienen met aanbidding, zang en muziek, maar ook met het schrijven van nieuwe liederen.

   

 • DJ Retain
  vind steeds meer plezier in het maken van christelijke dancemuziek en ging samenwerken met Reyer en Roberto Rosso. Dat ging zo goed, dat hij een contract heeft gekregen van een bekend muzieklabel en nu zijn eigen management heeft. Jongeren die zijn muziek luisteren en helemaal niet weten dat het christelijk is zeggen: ‘Huh, christelijk? Dat had ik helemaal niet door!’ of ‘Wat een fantastische combinatie!’ Dat vind hij heel tof om te horen, omdat hij niet alleen christenen bereikt met zijn muziek, maar ook mensen die nog niet geloven.

   

 • Roberto Rosso
  is een begrip in de christelijke dancewereld. Met zijn energieke platen, stampende beats en rake teksten maakt hij van ieder optreden een fantastisch feest. Jongeren gaan volledig los op Roberto Rosso’s muziek. Maar deze dj draait niet ‘zomaar wat plaatjes’ om de sfeer op te krikken. Roberto Rosso draait iedere plaat met een visie en verspreidt een boodschap die iedereen moet horen… Roberto Rosso is een echte worshipleader met zijn dancemuziek.

   

 • Damascus
  Een collectief van 2 gedreven rappers en 1 zangeres, ieder met een vlijmscherpe pen. De muziek van Damascus spreekt een breed publiek aan, van creatieve doordenkers tot aangrijpende persoonlijke verhalen, van gevatte oneliners tot feelgood muziek. Het geloof vormt een grote bron van inspiratie voor de teksten, net als veel andere zaken.

   

 • Mind Connected
  Dans heeft hen samengebracht en geconnect met elkaar. Hun gedachten zijn gericht op hetzelfde doel: Dans gebruiken om God bekend te maken en dichter naar Hem toe te groeien.

Crown 2023 artistts.png

Worship The King of kings:
Op dinsdag 25 april 2023 organiseerde Crown Events wederom een groots en hoogwaardig muziekevenement, ter ere van Koning Jezus. Het event is onderdeel van de lokale feestweek, welke wordt gehouden in de feesttent op de sportvelden aan de Sluisweg in Hardinxveld Giessendam. Tijdens het avondvullende festival zijn er optredens van de grootste namen uit Nederland. De enorme maar sfeervolle tent vormt de ambiance voor een event met zeer uiteenlopende bands en stijlen. Van Worship, meezingers tot aan Hip-Hop en Dance. Voor ieder wat wils en altijd over de hele breedte toegankelijk voor iedereen.

Grote dank en waardering aan onze sponsoren om dit event mogelijk te maken!

advertentie-groot-wit.jpg
5.png
MSA Service Logo RGB.png
1.png
veru.png
logo-crownevent_edited.png
Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-27 om 13.27.56.jpg
1.png
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
Afbeelding van WhatsApp op 2023-03-27 om 13.19.37.jpg
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
3.png
logo-crownevent_edited.png
bakker.png
logo-crownevent_edited.png
logo-HDI-Techniek.png
logo-crownevent_edited.png
download (1).png
logo-crownevent_edited.png
prestobouw.png
logo-crownevent_edited.png
logo-crownevent_edited.png
logo.png
logo-crownevent_edited.png
22_262_GFM.002-Logo-en-huisstijlconcept-10-140622_Tekengebied-1-kopie-3-scaled-e1655288681
Logo-nieuw-27-12-2018.png
logo-crownevent_edited.png
1c2f47_2ddb34d6c92645a7aa3862df9105a64a_mv2.png
logo-crownevent_edited.png
logo (1).png
logo-crownevent_edited.png
0x0.png
logo-crownevent_edited.png
2.png
logo-crownevent_edited.png
Mag-initiatief-StuwKR8-e1548950190166.jpg
Logo_Het-Vierspan-1024x629-1.png

Evenement informatie:

Media en Promo's:

Locatie:
Het muziekspektakel vindt plaats in een grote feesttent waar 1500 bezoekers een onvergetelijke avond zullen beleven. Het adres is Sluisweg 131a te Hardinxveld Giessendam en bevindt zich op loopafstand van het trein en busstation.

Tickets:
Ticketverkoop online via onze ticketshop

Normale Tickets: € 27,50,-

Jeugdtickets: € 12,50
Aan de deur: € 30,-

 

 

Bezoekersinformatie:

 • Evenementen terrein geopend vanaf 19:00 u

 • Aanvang muziekspektakel: 19:30 u

 • Einde: ca. 23:00 u

 • Alleen toegang op vertoon van een geldig ticket. Er zijn tickets aan de kassa te koop zolang het maximaal aantal bezoekers nog niet is bereikt. Houd je tickets gereed voor de toegangspoortjes om een snelle doorloop te kunnen realiseren. Wanneer je je tickets vanaf je scherm van je smartphone laat scannen zorg er dan voor dat de helderheid van je scherm op 100% staat.

 • Er zijn diverse parkeerplaatsen rondom het terrein, gelieve niet te parkeren voor de

        woonhuizen en aanwijzingen opvolgen van de organisatie

 • Hardinxveld Giessendam beschikt over een treinstation. Zie hiervoor www.ns.nl

 • De bar is open zolang het evenemententerrein open is. Afrekenen gebeurt op basis van een

        centrale muntverkoop. Pinnen en contante betaling. Alcohol alleen in beperkte mate en vanaf 18 jaar.

 • Gekochte kaarten worden niet gerefund

 • Tickets zijn online verkrijgbaar, er wordt een klein bedrag aan servicekosten in rekening gebracht

 • Garderobe is verplicht (bewaakt en gratis)

 • Het is niet toegestaan eigen consumpties mee te nemen

 • Ongebruikte consumptiemunten kunnen aan het einde van het event weer worden ingewisseld tegen contant geld.

 • Er is een beperkt aantal plaatsen gereserveerd voor mensen die niet of niet lang kunnen staan. Maak dit vooraf kenbaar na het aanschaffen van de tickets door een email te sturen aan info@crownevent.nl

 • Er worden foto en filmopnamen gemaakt van het evenement. Zodra je een ticket koop ga je ermee akkoord dat wij zowel online als offline deze gebruiken voor promotiedoeleinden.

 • Het maken van professionele film, beeld en geluidopnamen is niet toegestaan.

Het Crown Event is een organisatie van Crown Events, het 4Span en De Donk Ministries

bottom of page