top of page

CROWN EVENT 2023

25 APRIL 2023.png

GEANNULEERD!

Helaas hebben wij als organisator van het Crown Event het moeilijke besluit moeten nemen om het Crown Event te annuleren. De reden hiervoor is de sterk tegenvallende kaartverkoop. Het Crown Event organiseerden wij voor de derde keer en daar waar we steeds stijgende verkopen zagen vond er nu een trendbreuk plaats waardoor wij helaas niet in staat zijn om dit event kostendekkend te organiseren.

Het is als organisator altijd een uitdaging, zeker in deze tijd, een event neer te zetten van dergelijke omvang. Er is een landelijke trend zichtbaar dat event-bezoekers hun tickets pas op het laatste moment kopen. Met nog maar twee weken te gaan hebben we met de huidige ticketafname geen vertrouwen op een positieve afloop. Daarnaast worden ieder jaar de kosten alleen maar hoger en nemen de overheidssubsidies en sponsoren af. De risico’s die horen bij zo’n groot evenement verdienen een mooie publieksrespons. Omdat deze tot zo kort voor het evenement uitblijft hebben wij het besluit genomen, hoe spijtig ook, te annuleren.

Als organisatie hebben we dit event met heel veel plezier ontwikkeld en we zullen ons de komende tijd gaan beraden of er volgend jaar nog een vervolg gaat komen en in welke vorm. We zien het als een groot gemis voor de regio als we dit positief christelijke verbindende geluid niet meer kunnen laten horen. Daarom horen wij graag van jullie! Mail je reactie naar info@crownevent.nl of reageer onder de berichten op onze sociale media-accounts. Laat weten waarom je juist wel of waarom juist niet het Crown Event (weer) zou willen bezoeken. Met jullie input kunnen we beter bepalen of er behoefte aan het Crown Event is of niet.

Iedereen die inmiddels wel kaartjes had besteld krijgt het volledige bedrag terugbetaald vóór vrijdag 26 april via dezelfde betaalmethode als waar de bestelling mee is afgerekend.

Het bestuur van Crown Events.

CROWN EVENT 2024 GEANNULEERD!

Media en Promo's:

bottom of page