top of page
EVENTS INFORMATIE

Kaartverkoop

Kaarten voor onze evenementen worden alleen online verkocht op onze website via onze eigen ticketshop. Kaarten die elders worden gekocht of verkregen zijn niet door ons geautoriseerd en kunnen we daarom helaas niet geldig keuren. Gekochte kaarten kunnen niet worden gerefund. Kaarten zijn voorzien van een QR code en deze worden gescand bij de ingang van het event.

De kaarten zijn vaak ook te koop aan de kassa van de evenementen locatie, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Op al onze evenementen kun je pinnen.

 

Parkeergelegenheid

We kiezen locaties waar  voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn, dat is in ieder geval een zorg minder.

Mocht u dichtbij wonen dan vragen wij u op de fiets te komen en liever niet te parkeren voor de woonhuizen. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie.

Kinderen

Op al onze events (tenzij specifiek anders aangegeven) zijn kinderen welkom. Wanneer het kind jonger dan 12 jaar is, graag onder begeleiding van een volwassene. Kinderen van 8 jaar en jonger mogen altijd gratis naar binnen.

Wij maken gebruik van een hoogwaardige muziekinstallatie, het is daarom goed om rekening te houden met de geluidsdruk die schadelijk kan zijn voor kleine kinderen.

Horeca

Op de meeste van onze events zijn er horecapunten met eten en/of drinken. De verkoop hiervan wordt gedaan door onze horecapartners, Crown Events heeft hier niet of nauwelijks invloed op.  Alcoholhoudende dranken zijn in beperkte mate beschikbaar en na leeftijd controle.

Foto en filmopnamen

Tijdens onze evenementen maken wij foto / filmopnamen. De organisatie kan deze gebruiken voor publicitaire doeleinden. Door het betreden van de evenementenlocaties geeft u hier toestemming voor. Indien je wilt dat een door ons gepubliceerde foto of filmopname, waarop jij zichtbaar bent, wordt verwijderd kunt je altijd contact met ons opnemen. 

Mindervaliden

De locaties van onze evenementen worden met zorg uitgekozen. We proberen te selecteren op locaties die toegankelijk zijn voor minder validen en rolstoelgebruikers. Indien de locatie hier niet aan voldoet zal dit op de website worden vermeld. Je kunt altijd vooraf even contact zoeken via info@crownevent.nl.

Over het ontstaan van Crown Events lees je hier!

bottom of page