top of page
EVENTS INFORMATIE

Kaartverkoop

Kaarten voor onze evenementen worden alleen online verkocht op onze website en wordt afgehandeld door onze ticketpartner Eventbrite. Voor deze afhandeling wordt een kleine servicefee berekend. Kaarten die elders worden gekocht of verkregen zijn niet door ons geautoriseerd en kunnen we daarom helaas niet geldig keuren. Gekochte kaarten kunnen niet worden gerefund.

De kaarten zijn vaak ook te koop aan de kassa van de evenementen locatie, mits er nog kaarten beschikbaar zijn. Op al onze evenementen kun je pinnen.

 

Parkeergelegenheid

We kiezen locaties waar  voldoende parkeerplaatsen beschikbaar zijn, dat is in ieder geval een zorg minder.

Mocht u dichtbij wonen dan vragen wij u op de fiets te komen en liever niet te parkeren voor de woonhuizen. Volg altijd de aanwijzingen op van de organisatie.

Openbaar vervoer

Hardinxveld Giessendam beschikt over een treinstation, waardoor de evenementen ook met openbaar vervoer gemakkelijk te bereiken zijn. Bekijk de website van de NS voor de dienstregeling of op 9292ov.

Kinderen

Op al onze events (tenzij specifiek anders aangegeven) zijn kinderen welkom. Wanneer het kind jonger dan 12 jaar is, graag onder begeleiding van een volwassene. Kinderen van 8 jaar en jonger mogen gratis naar binnen.

Wij maken gebruik van een hoogwaardige muziekinstallatie, het is daarom goed om rekening te houden met de geluidsdruk die schadelijk kan zijn voor kleine kinderen.

Horeca

De bar is open zolang de evenementlocatie open is. Afrekenen gebeurt op basis van een centrale muntverkoop, u kunt hiervoor pinnen. Muntjes kunnen na afloop weer worden ingewisseld tegen contanten of kunnen worden gedeponeerd in de collecte emmer. Alcoholhoudende dranken in beperkte mate beschikbaar en na leeftijdscontrole.

Foto en filmopnamen

Tijdens onze evenementen maken wij foto / filmopnamen. De organisatie kan deze gebruiken voor publicitaire doeleinden. Door het betreden van de evenementenlocaties geeft u hier toestemming voor. Indien je wilt dat een door ons gepubliceerde foto of filmopname, waarop jij zichtbaar bent, wordt verwijderd kunt je altijd contact met ons opnemen. 

Mindervaliden

De locaties van onze evenementen worden met zorg uitgekozen. We proberen te selecteren op locaties die toegankelijk zijn voor minder validen en rolstoelgebruikers. Indien de locatie hier niet aan voldoet zal dit op de website worden vermeld.

Over het ontstaan van Crown Events lees je hier!

bottom of page